7 titok az internetes társkeresésről

Az online társkeresést igénybe vevők egyre növekvő száma mutatja, hogy egyre népszerűbb a társkeresésnek ez a formája. A következőkben megismerkedhet a legfontosabb technikai teendőkkel, amelyeket a legtöbb internetes társkereső elhibázik. Ha ezeket a lépéseket megteszi, átgondolja, nagyobb valószínűséggel találja meg társát az online társkeresőkben.

1. Adatlap kitöltése. Minél részletesebb az adatlap, annál nagyobb az esélye annak, hogy a leginkább összeillő párokat sikerül egymással összeismertetni. Óvakodjunk azonban személyes adatok megadásától, mint a telefonszám vagy a lakcím.

2. 3-4 mondatos bemutatkozó megírása. Fontos a pontos, lényeges szempontokat közlő megfogalmazás, amely tükrözi főbb jellemzőinket.

9.jpg

3. Fénykép feltöltése. Minden esetben nagyobb esélyt jelent, mint a fénykép nélküli regisztráció. A későbbi kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében érdemes friss fotót illeszteni az adatlapra.

4. A regisztrációhoz szükséges az e-mail cím közlése. A legtöbb társkereső oldalon ez nem publikus, vagyis nem kerülhet illetéktelenek kezébe, de célszerű csak erre a célra használandó e-mail címet létrehozni a nagyobb ingyenes szolgáltatóknál (GMail, Citromail, Freemail, stb).

5. Választani lehet az ingyenes vagy a fizetős online társkereső lapok között. Ha komoly pártalálási céljai vannak célszerű fizetős oldalt választani. Ezek költsége nem túl magas, ugyanakkor általában több biztonsági szűrő is működik, így nagyobb eséllyel sikerülhet elkerülnie a szélhámosokat, szexpartnert keresőket.

6. A társkereső oldalak úgy is beállíthatók, hogy személyes adatlapját külső szemlélők, nem regisztráltak nem láthatják.

7. Amennyiben nem szeretné felfedni személyét akár becenevet is választhat megjelenítendő névnek.

 

Ingyenes Társkereső itt.

 

Az online társkeresésről és társkeresőkről bővebben is írok a hírlevelemben. Iratkozzon fel Ön is most!