Nyolc érdekes tény a szexszel kapcsolatban

    Fura, de annál érdekesebb tények.

    1. A legjobb orvosság

    A Manhattanben található Szex Múzeum szerint a vibrátort eredetileg a női „hisztéria” kezelésére fejlesztették ki a 19. században. A vibrátorral előidézett orgazmusok segítettek az orvosoknak kezelni a hisztériával járó szorongásos tüneteket.

    2. Mond csíz!

    Az ondó cinket és kalciumot tartalmaz, mindkettőről bizonyított, hogy segít megelőzni a fogszuvasodást.

    3. A nyuszi

    A nagyon jellegzetes formájú nyuszi-vibrátor két jellemzőjéről ismert: az általa produkált remek eredményekről és a furcsa mosolygó arc mintáról a hegyén. A Women’s Health magazin szerint a mosolygó arc a konzervatív japán szokásoknak köszönhető. A Japán vásárlók ódzkodnak az olyan szex játékszerektől, amelyek túlzottan hasonlítanak egy péniszre, így került a hegyére a mosolygó arc.

    4. A méret a lényeg?

    Az átlagos pénisz mérete merev állapotban 13-15 centi, míg ernyedten 5-7,5 centi körüli. Valójában az ideális eset az, ha az adott pár „pont passzol” egymáshoz méretben.

    5. Óvjuk a katonáinkat!

    A második világháború után rengeteg amerikai katona tért haza valamilyen szexuális úton szerzett betegséggel, óriási egészségügyi költségeket okozva az államnak. Mindez annak ellenére, hogy az akkori oktatófilmek a „Ne Feledd – Vedd fel, mielőtt beteszed.” jelmondattal már népszerűsítették az óvszer használatát.

    6. Remek testedzés

    30 perc aktív szex kétszáz kalóriát éget el, míg egy percnyi csókcsata 26 kalóriától szabadít meg.

    szex 01 

    7. Végső igazságszolgáltatás

    Hongkongban a csalfa férjet nem csak a válás és a tartásdíj fenyegeti – az elárult feleség jogszerűen megölheti a férjet, ha az megcsalja – de csak is puszta kézzel, segédeszközök nem megengedettek.

    8. Vasszigor

    Amerika a szabadság és a lehetőségek országa, csak a szexuális játékszerek és vibrátorok árusítása van betiltva Alabama és Mississippi államban.

     

    Címkék: sex, tarskereső